I forsesong er menyen något redusert.


Forrett/Smårett

Hvitløksbrød 78.-
Foccaccia med rosmarin og hvitløkssmør, Aioli.


Tapaspanne 98.-

Liten tapas med hvitløksbrød, Serrano, Manchego og oliven.

Muchos Nachos 119.-
Ostgrantinerte tortillachips med taco-kjøtt, servert med
salsa og guacamole.

Løksuppe 99.-
Servert med ostgratinert hvitløksbrød.

Dig n' dip 119.- / XL 219.-
En kurv med marinerte kyllingvinger, jalapeno poppers og løkringer, salsa og aioli.

Dirty Fries 85.-
Pommes frites toppet med bacon-mayo og Parmesan.

Hovedretter

Plankstek 289.-
Duchesse, sauterte grønnsaker, maisstuing og béarnaise.
Velg mellom: ytrefilet og laks

Pepperbiff 289.-
Entrecôte, potetkake med soltørket tomat, sauterte grønnsaker og peppersaus.

Spareribs 259.-
Skipuben 12 timers ribs. Dirty fries og maisstuing.
Serveres med en slim can coke og våtservietter.

Pub Burger 199.-
180 gr. hjemmelaget hamburger i grov brioche med bacon, ølbraissert løk, burger-mayo og salat. Servert med pommes frites.
Legg til: cheddar 15.- og/eller x-tra bacon 20.-

Smilin' T Veggieburger 199.-
Hjemmelaget vegetarburger i grov brioche, burger-mayo, salat, løk og guacamole. Servert med pommes frites.

Moules frites 229.-
Blåskjell dampet med vin, løk og urter. Kremet og servert med pommes frites og aioli.

Clubba 189.-
Vår Vår vri på en club sandwich!
Kyllinbryst i ciabatta, med karri- og mangoferskost, bacon, salat, tomat og løk. Servert med pommes frites.

Buddha Bowl 159.-
Romanosalat med waga-mamadressing, tomat, løk, oliven, falafel og guacamole.


Desserts

Crème Brûlée 89.-

Fritert Camembert 95.-
Rørte multer og fritert persille.

Fritert banan 85.-
Servert med vaniljeis, sjokoladesaus og nøtter.


For bokning av bord ring 62453880 eller mail til skipuben@trysil.com







rememberlogo.jpg