Forrett/Smårett

Hvitløksbrød 78.-
Foccaccia med rosmarin og hvitløkssmør, Aioli.

Muchos Nachos
139.-
Ostgrantinerte tortillachips med taco-kjøtt, servert med
salsa og guacamole.


Hot wings 119.-
Spicy kyllingvinger servert med blue cheese dip.

Dirty Fries 89.-
Pommes frites toppet med bacon-mayo og Parmesan.

Hovedretter

Grillet ytterfilet 289.-
Med sauterte grønnsaker, bearnaise. Servert med Idaho poteter.


Entrecote 289.-
Med vintergrønnsaker og rødvinsaus. Servert fløtegratinerte poteter.


Spareribs 269.-
Servert med Idaho poteter, aioli og bbq-saus.

Røye 289.-
servert med Sandefjordsaus, og lun potetsalat, toppet med ørretrogn.

Pub Burger 199.-
180 gr. hjemmelaget hamburger i brioche med bacon, syltet rødløk, burger-mayo, tomat og salat. Servert med pommes frites.


Legg til: cheddar 15.- og/eller x-tra bacon 20.-


Oumph burger 199.-
Vegetarburger i brioche, burger-mayo, salat, tomat, syltet rødløk og guacamole. Servert med pommes frites.

Desserts


Frozen blueberrie cheesecake 99.-

Vaniljeis med trysilmulter 59.-

Creme Brulee 99.-



For bokning av bord ring 62453880 eller mail til skipuben@trysil.com